2013. január 15., kedd

Bocs de elmegyek


Mindezek után elindultak visza a suliba.Dani ugy döntött inkább a családja régi házába megy,Stan elégé ellenezte de ugysem tudta volna megálitani Danit, szoval a végén Dani szépen elrepüét.
 Mire elérték a sulit mr majdnem esteledet, éphogy elérték a vacsorát.Will ahogy belépet a terembe rögtön körbenézet ,hogy hol lehet Lily.Kis keresgélés után meg is találta az asztaluk végében.......hát nem volt tulságosan feldobva, idegesen tunkolta az ételt és bámulta a falat.
 Stan elindult a tanári asztalhoz, Will és Irisz meg  Lily mellé.Lily már amikor észrevette öket rögtön kihuzta magát és probálta tettetni hogy jol van.
-MI a baj?-érdezte Will ki idö után
-Semmi-vágtaará rögtön Lily-csak fáradt vagyok.
-Fáradt?Miitöl?-kérdezte Irisz.
Lily nyelt egyngyott , egy pillanatig mindtha gondolkozott volna majd azt mondta-Attol mert én nem egész nap utazgattam a lehetett nekem is nehéz  napom-azzal fgelált és elment
-Mi baja lehet-kérdezte Will Irisztöl.
-Nem tudom?-mondta- de sosem volt még ilyen szoval komoj lehet.
-Beszéj vele, végülis te vagy a legjobb baratnöje-mondta Will
-Te meg a pasija szoval.......-vágott visza rögtön-de tudod , ha Lily ideges akkor nem igazán akar beszélne.......elég jol ismerem szoval inkább haghyad lenyugszik magátol.
-Ha te mondod-mondta Will és fojtatta az evést.
Nemsokára befejezték és elindultak a háloterem felé, közben a nap eseményeit tárgyalták.Mikor beértek a háloba látták hogy Lily az ágyán ül, a karjai átkulcsolva a térdein és sir.Mikor megláttat öket rögtön abbahagyta asirást (máramenyire tudta) és elfordult.Az ágyon hevert még egy lap is , eléggé el volt ázva szoval ezt olvashata mikor sirni kezdett.Irisz rögtön odament hozzá de Lily csak jobban öszehuzta magát,nm akarták , hogy sirni lássák.
-MI a baj Lily?-kérdezte irisz és lassan a válára tette a kezét.
Egy mély levegöt vett és felemelte a fejét , a szemei pirosak volta de már nem sirt(biztos elsutogot egy varázslatott)-El fogok menni-mondta és lassan felült.
-Dehát ez kafa-mondta Irisz megkönyebülten –és hova mész?Ja és ,eddig?
-Astráliába.......és örökre-eset ki a száján és megint lehajtotta a fejét.
-Ugye vitszelsz-mondta ki Will hirtelen.A következö pillanatban meg is bánta.
-Ugy nézek ki-vágott visza Lily rögtön.
Will közel ment és ő is leült az ágyra és átkarolta Lilyt-Valahogy megoldjuk majd sokszor látogatunk meg.........
Lily közbevágott-Bocs, de nem , én ugy akarok elmenni hogy minden szálat elvarok körülöttem, ez azt jelenti hogy.....-könyezni kezdett, ez nagy dolog mert akkor megtörte a könyviszatartó bübájt.-minden kapcsolatott megszüntetek-mondta ki végül nagy nehezen és felált.
-Ezt ugy érted hogy.....
-Igen Will ugy értem...-mondta és a szekrényéhez sétált-holnap reggel indulok .
-De, de de- mondta Will de Lily leintette, lassan odament a szekrényhez és pakolni kezdett....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése