2013. július 10., szerda

Sajnos

Helóóóóóóóóóóóó mindenki , bocs a sok késésért sajnos volt egy kis dolgom , nagy dolgom de mostmár ismét itvagyook , lehet hogy ez a rész kissé uncsi let de igérem a következöt jol felpörgetem , na de addigis jó olvasést , ja és bocs a helyesírásért :D



Stan nem válaszolt rögtön , nehézkesen felkelt –Asziszem , ezek a dögök minden életerőt kiszivnak az emberből...-mondta de nem tudta befejezni a mondatott , Irisz a nyakába ugrott.
-De örülök ,hogy jol vagy-mondta és rögtön le is szált.
-Töbiek , jól vagytok?-kérdezte Stan , kicsivel jobban volt.
Mindenki bolintott, végülis senki sem sérült meg , csak a sokk volt ami kicsit megviselt mindenkit.
-A veszély még nem mult el telyesen , Stick nemhiába jött ide , a nyakamat rá , hogy a szobámban lesz –mondta és elindultak felfelé.Nemsokára egy keresztedődéshez értek –gyerekek ti menjetek be a szobátokba , mi elintézük a dolgot...
-De apa....
-Semmi de , sipirc a szobába-mondta és már el is tünt.
Lassan haladtak a szoba felé , minden sarkon többször is körbenéztek , minden árnyékot magfigyeltek , de szerencsére semmi nem kereztezte utjukat.Nem sokat beszéltek , nem volt tul nagy kedve hozzá senkinek , mindenki inkább a folyósókat figyelte.Mikor beértek a szobába , kissé megkönyebültek.
Ann odasétált az ajtóhoz –Obice-monta  mire az ajtó körül furcsa , a tüzhöz hasonló védópajzs jelent meg.-Ez kitart egy darabig ha valki be akarna törni.-mondta és leült az ágyára.
Pár kinosan hoszú perc következett, mindenki agódott Stanért és Daniért , habár érte nem nagyon volt miért , magában elintézett jópárat azokból a szörnyekből... , de mik azok??? Árnyak? Vagy mik? , fogalmazódott meg a kérdés Willben.-Mik lehetnek ezek a szörnyek?-esett ki végül a kérdés belööle.
-Nem tudom –mondta Irisz –tippem sincs , nem árnyak , azokat nem álitotta volna meg az a gyenge pajzs , viszont , más nem támadott volna , ja és más lények nem szolgájják Sticket.
-És ha nem Sticket szolgáják?-mondta Ann
-Akkor kit szolgálnak?-kérdezett visza majdnem nevetve Irisz
-Dolort-mondta ki mindenki helyett Will-végülis Stan azt mondta hogy nemsokára kiszabadul....mi lesz ha már kijutott .....
-Ha nem is jutott ki , a hatalma már érezteti hatását-mondta Ann
 -Azt mondta ki FOG szabadulni , meg nem szabadult ki , és adig az ereje sem müködik.....végülis én ugy tudom , akárhogy is , ezek a rémek nekem nagyon ugy tünt hogy Sicket szolgájják , ő az uruk , de hogy ?
-Passz , de meg sokat fogunk szivni miatuk ugy érzem-mondta Ann-föleg ha nem kapjuk el Sticket , de szerintem már rég messze jár.
  A beszélgetés tovább fojtatódott.A téma ugyanaz maradt, de senki sem tudott semmi értelmes ötletet adni rá , hogy mik ezek a lények.A szobában lassan de biztosan oldódott a hangulat.nemsokára kint ismét sötétedett a levegő.Most sokkal kisebb volt a füst.Lassan az ablakhoz szált és megált, nem mozdult.Forgolódott kicsit , megpróbált beszivárogni az ablakon de mindhiába.A bentiek nemnagyon vették észre , mint mondtam nem volt tul nagy , és olyan sötét sem.Sokáig kitartóan próbálkozott.Nemsokára beértek Daniék.

-Elkaptátok ?
-A fenéket, -mondta Stan-nem sikerült, mire odaértünk csak a feldult szobámat találtuk.
-Sajnos ,de nem adjuk fel , kerestetni fogjuk-mondta Dani.
-De mi a fenét kereshetett?-Kérdezte Ann.
-Van egy szilánkom a kardból , valószinüleg azt .....-mondta Stan nevetve –de az nem a szobámban van.
-Hanem?-kérdezte Irisz.

-Az mindegy....a lényeg az hogy még a birtokunkban van.Viszont egy ideig talán most a sulit bezárjuk , nincs mit tenni egy ilyen eset után erősítenem kell a védelmirendszerünkön.Én se örülök ennek de muszáj, szoval holnap indultok haza , ja és Ann és Ivet is nálunk fog lakni , Morgenek kis dolga akadt Austráliában , megint behhívták , amint hazaér viszamehetek.........

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper! Katt: http://www.i-dont-know-what-i-do.blogspot.hu/2013/08/dij-20.html Gartu^^

    VálaszTörlés