2012. október 17., szerda

FATAL ERROR




A mondatot nem tudta befejezni mert Lily átölelte és megcsokolta.Egy pillanatra ugy érezte elszált a földröl és  valahol a világürben van.Lily elvette a száját az övétöl és azt mondta.
-Igen.....-Will mondani akart valamit de Lily a szája elé tette az ujját majd ismét megcsokolta.Megint elszált, de most meszebb még meszebb.....
Megérkeztek a szobába,Irisz a naplementét nézte Lily meg Will ölében volt és beszélgetek mikor betoppant....Boby az oldalán aval a kis szöke csajal.Irisz hirtelen nagyon(nagyon nagyon nagyon) szomorú arcot vágot.
-Öhm.....-mondta Boby-az van hogy szegény kingának nem jutott szoba és.....ha elférne.....
-Nekem 8-mondta Irisz közönbösen mindenki meglepetésére-jöhet.
-Okk akkor te alszol az emeleti ágyyon-mondta Lily,-én elelszok Will melett.
-Lemaradtam valamiröl?-kérdezte Boby nagy kerek szemekel.
Boby és Kinga lefeküdtek.Irisz Will és Lily kimentek az erkéjre.Irisz ltszott hogy a könyeivel küzködik de nem akarta elrontani Willék estéjét.
-Enged ki nyugottan a gözt-mondta Will Irisznek-látszik hogy feldult vagy......
-Feldult??!! Hogy ne lennék feldult mikor most is ott van az a  kis (nem haragszotok nem irom ki mert obcén kifejezés) annak az embernek az oldalán aki nekem...-Nem fejezte be a mondatot elkezdett sirnmi, keservesen sirni.Jó sokáig voltak kint nem szoltak egy szot sem egészen addig amig irisz abba nem hagyta a sirást.
-Menjetek be-montd Irisz-aludjato
Ugy is tettek bemetek.Átöltöztek és ledöltek.Lily hamar elaludt, Will ugyérezte mintha viszajöt volna egy darab belöle....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése