2012. október 28., vasárnap

Repülö farkasok


Repülö farkasok

A nap feltünt a horizonton.Will könyedén aludt el tegnap este, késön de könyen.Az utobbi idöben elöszőr érezte ugy hogy jó napra ébredt.A nap megvilágitotta a szemét és nemsokára felébredt.Egy mmenyei illat csapta meg az orrát.Lassan felkelt vigyázva hogy fel ne ébresz Lilyt.
 Lassan elindult a WC felé mikor észrevette hogy Irisz ágya üres.Kiment az erkélyre és látta hogy Irisz már megint vagy még mindig kint ül és sir. Közel ment és megszolitotta.
-Mióta vagy kint?

-uhhhh-nagyon megijedhetett mert majdnem kiessett az erkéjről.-este ota........nem tudtam aludni-mondta, most lehetett látni a szemeit amik telyesen pirosak voltak, haja inkább egy nagy tökre emlékeztettet.-feldobb-mondta és a haja erötlenül megemelkedett majd viszarogyott-király már ez se megy.....
-Várj segitek-mondta Will- feldobb- Irisz haja kisimult és vagánzul lépcsözött lett majd a szemei is kivilágosodtak.-igy már jobb.
-Kösz........hé arrol nem volt szo hogy bele is vágsz a hajamba-mondta szinlelt morcoságal és egy kisseb mosoly is  megjelent az arcán.
Nemsokára felébrett Lilyi is utána meg lementek reggelizni Bobyék nélkül.A reggeli jol telt sokat beszélgettek.Már ebédidő lehetett mikor egy matróz ment a kabinukba(ami hála istennek pont boby és kingamentes volt) hogy szojon hogy 10 min és megérkeznek az iskolához.
Nem volt sok becsomagolnivaló igy 5 perc mulva már a nagyteremben voltak.Kimentek a fedélzetre és észrevették a Sziklaszirtett.A kastélz fehér volt és nem tul nagy mellete egy kiserdö és azon tul egy nagyobbacska falu.A kikötö a vár elött volt pont oda ment a halyó.Mikor odaértek csak egy tábla ált ott ,, mindenkit várunk a nagyteremben’’.Willék egyenesen elindultak a többiek utan.
Mikor beértek a kastélzba nagyot néztek.A kastély belüröl kicsit sötet volt tele festnményekkel.Nemsokára egy nagy ajtóhoz értek.Beléptek és egy oriási terembe értek .A terem 3 oldalában oriási szobrok voltak: egy farkas alaku, egy kigyo alaku és egy bagoj alaku.Will lassan a terem közepe felé kezdett figyelni ahol egy oriási tüz égett mellete pedi ott ált.....Stan.
Egy nagy csattanás halatszot és hirtelen csend lett.
-Jónapot mindenkinek-modnta Stan komoly hansgon-Üdvözlök mindenkit az iskolában bla bla bla szoval a lényeg hogy érezétek jol magatokat és hogy tudjatok letenni a viszgákat.Kezdödjön a beosztás-Azzal közelebb ment a tüzhöz és valami port .A tüz hirtelen megnött és szellemszerü valami repült ki belöle: egy csapat farkas pár kiggyo és jopár bagoly.Ezek bejárták a termet és mikor melyik átszált egy eg y uj dijákon.Akin átszáltak azok hirtelen egyenruhába termetek.Hirtelen az egyik farkas szembekerült Willel és nekiszaladt.Hirtelen meleg érzés járta át Willt és nemsokára ott ált egy egyenruhában.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése