2012. november 15., csütörtök

Az iskola



Az egyenruha eléggé átlagos volt szimpla pantalló ,ing ,pulover és egy fekete és világoskék csikos nyakkendő.Oldarra nézett és látta hogy Lilyin és Iriszen is átfut a farkas.Nemsokára ök is ott áltak egyenruhában.
Nemsokara a szellemek mindenkit bejártak mejd viszatértek a tüzbe.Minden zöldfülü csodáldozva ált és várta a fojtatást.Nemsokára egy villanást látott mindenki és 4 nagy asztal jelent meg a tereemben.Az ,,ebédből” végül korai vacsora lett.nNagyon jó volt az egész, csak Irisz volt szomorú.Látszot rajta hogy még nem heverte ki a tegnapot.
Csak ült és eszegeteet valamit mokor odajött hozájuk Stan.
-Helo mindenki-mondta nagy mosolyal de nemsokaára lehervatt  a mosolya mikor megglátta a szomorú Iriszt.Lassan odaült Irisz mellé-mi a baj?Miért logatod az orrod?-kérdezte gyengéden.
-Mi?.........oh semi bajom.-mondta és probálta rejtegetni a szemét apja elöl
-Látom rajtad hogy valami bánt-monddta és egy olyan jolismert apai röngennézésel nézett Iriszre.A lány még harcolt a nézésel de látszot rajta hogy nem birja sokáig.
Will elgondolkodott hogy hogy tudna most segiteni Irisznek de nem volt tul sok ötlete.Hirtelen felált.
-Megyek kipakolok nem jöttök ti is-mondta
-De –kapot a menekülési alkalman Irisz-Megyek, apa merre is találjuk a szobákat?
-Fel a lépcsön barra van a klubhelségetek ott maj ki van téve a beosztás is.-mondta kissé csalodottan.
A sötét follyoson lassan haldtak és nemsokára elértek a keresett helyre.A clubhelység egy elég nagy terem volt piros szövet boritotta a falaka és a padlot a kanapéák és a fotelek viszont kékek voltak.A terem közepebenegy farkasszobor ált.A falon volt egy nagy tábla azon találtték meg a beosztást.Will nagy csodálatára itt a  lányoknak nem kell kül9n szobában aludniuk a fiuktol.Will szobájában volt Irisz és Lily is, ezenkivül egy Cortez nevü fiu is.Elégé megörült a beosztásnak és nemsokára már a szobában pakolásztak.
-Kafa kis szoba nem-mondta Will
-Hát ráfér egy kis csinositás-vágta rá Lily aki épp egy csipkes valamit probált felakasztani az ágya fölé
-Na na na....csak semmi illatos meg csipkés valami, a saját ágyadat nyugottan de ne az egész szobát-mondta Will
-Na jó....pedig jó lett volna –mondta kissé letörten Lily
Irisz mindeközben még moindig szomorúan pakolászott mikor belépet valaki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése