2012. november 22., csütörtök

Uj barát




Az illető nem volt tul magas olyan átlagféleség.Barna haja és szeme volt,ja és nemmelesleg fiu volt.Vállán csomagok és egy böröndött is cipelt.Lassan megált és szétnézrtt majd azt mondta.
-Sziasztok....am Cortez vagyok.-mondt félénk hangon
-Helo Lily vagyok –mondta Lily és kezetfogott vele-ő itt Will -Will is kezet fogott vele. A drága Cortezünk nem igazán ide figyel mert a tekintete Iriszen idözött .Látszot rajta hogy lefagyott.Lily kicsit közelebb hajolt hogy csak ők hárman haják- és az illető akit stirolsz az Irisz Will uncsija és egyben az igazgató lánya-mondta komisz kis mosolyal.Hirtelen a fiju elvörösödott és gyorsan lekapta a tekintetét Iriszröl.
-Oh.....ah örülök hogy megismerhetllek benneteket-mondta-am.....eldöntötétek kié melyik ágy lesz?-Irisz mindeközbenn figyelembe se vette a fiut és pakolt tovább.
-Bocs de igen, nem baj-mondta Will.
-Akkor melyik lesz az én ágyam?-kérdezte kissé elszomorodva.
Will kicsit közelment Lilyhez hogy tudjon vele beszélni
-Hé segitsünk már szegény csávonak-mondta sudolozva-engedjük oda a az Irisz melleti ágyra.
-Biztos jó ötlet?-kérdezte visza majd ö is bolintott.
-Na szoval ott fekszel az Irisz melleti ágyon-mondta Will, viszon erre már Irisz is reagált és csuklobódafordul Willékhez.
-Na na na, nem ugy volt  hogy Lily alszik melettem?-kérdezte jó nagy kerek szemelkkel-nem mintha bajom lenne veled férre ne érsd de tudod hát........
-Irisz-vágot közbe Lily – tudod ha nem baj én aludnék Will mellet mert.......tudod te miért, és mivel csak 4 ágy van csak igy lehet megoldani-mindezt eggy olyan jo nagy ha-bele-gebetsz-is-ugy-lesz mosolyal mondta.
-Jolvan-mondta kissé idegesen Irisz és viszament pakolni.
Már jó 3 hete jártak az iskolába.Will és a töbiek(beleértve Cortezt is ) a clubhelységben ütek és a kandalot nézték mikor egz árny suhant el az ablak elött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése